پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 268227
    تاریخ انتشار: 05/آبان/1400 - 14:14

    خبری شوک کننده در اردوگاه پرسپولیس/نیمکت نشینی سه بازیکن حیاتی سرخ پوش

    کالدرون سرمربی اسبق پرسپولیس با قبول نکردن واریز شدن پول از طریق بانک هایی در قطر و ترکیه این باشگاه را برای پرداخت مطالباتش به دردسر انداخته است.

    خبری شوک کننده در اردوگاه پرسپولیس/نیمکت نشینی سه بازیکن حیاتی سرخ پوش

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»چند روزی است که ماجرای پرداخت پول کالدرون سرمربی اسبق پرسپولیس مهمترین سوژه سرخپوشان شده است.

    مجید صدری سرپرست این باشگاه ۲۲ میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات سرمربی اسبق سرخ ها تهیه کرده اما برای پرداخت این پول دچار دردسرهایی شده است.

    این باشگاه در چند روز گذشته مدام در حال رایزنی با وکیل کالدرون بوده تا وی را راضی کنند در یکی از بانک های قطر یا ترکیه و .. این پول به حسابش واریز شود اما کالدرون در اصراری عجیب حاضر به دریافت پول از طریق این کشورها نشده و مصرانه اعلام کرده فقط باید از طریق بانکی که در سوییس دارد این پول پرداخت شود.

    باشگاه پرسپولیس با توجه به شرایط تحریم کشورمان در حال رایزنی با بانک مرکزی است تا بعد از گرفتن مجوز از این بانک شرایط پرداخت پول به حساب کالدرون در سوییس را فراهم کند. در صورت رسید این مجوز این باشگاه پول را به حساب این مربی واریز می کند.

    در این مدت حتی مسئولان پرسپولیس با خواکین دستیار کالدرون در این تیم که اکنون دستیار ویسی در فولاد است، مذاکراتی داشتند که حداقل پول او را به صورت ریالی واریز کنند اما او هم زیر بار این موضوع نرفته و گفته پول او هم همراه مطالبات کالدرون باید به حساب سوییس واریز شود.

    اینکه چرا کالدرون نمی خواهد با باشگاه پرسپولیس همکاری کند قابل تامل است اما آنچه که این روزها هواداران این تیم را نگران کرده عدم جذب بازیکن خارجی و تقویت این تیم است.

    پنجره نقل و انتقالاتی فوتبال ایران در تاریخ ۱۶ آبان بسته می شود و تا زمانی که باشگاه نتواند پول کالدرون را بدهد پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته خواهد بود اما مسئله مهمتر این است که حتی اگر تا تاریخ ۱۶ آبان پنجره هم باز شود بعید است که این باشگاه بتواند بازیکن خوب و تاثیرگذاری جذب کند.

    هر باشگاهی تا ۱۶ آبان فرصت دارد اقدام به جذب بازیکنانی کند که در حال حاضر دارای قرارداد هستند و مسلما اکثر بازیکنان خوب دارای تیم هستند و عملا پرسپولیس برای جذب بازیکنی که بتواند در تیم تاثیرگذاری داشته باشد کار راحتی ندارد و در واقع یحیی گل محمدی و باشگاه باید به فکر جذب بازیکن آزاد باشند که جذب بازیکن آزاد هم شامل تاریخ نمی شود و تا پایان فصل این فرصت برای پرسپولیس است که بتواند بازیکن آزاد خارجی جذب کند.

    طبق پیگیری های خبرنگار ورزشی فارس تاکنون یحیی گل محمدی نام بازیکنی را به باشگاه برای جذب اعلام نکرده و خود این مربی هم بارها تاکید کرده با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی و مسائل مالی قادر نیستند که بازیکن خارجی جذب کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما